Gå direkt till innehåll

Om ParaMe

ParaMe är en webbplats av Parasport Sverige som informerar personer med funktionsnedsättning om möjligheterna till parasport.

ParaMe ska också ge inspiration och vägledning till ett hälsosamt liv.

Vi arbetar löpande med att ta in fler föreningar från hela landet. Medlemskap i Svenska Parasportförbundet krävs ej och alla föreningar som bedriver fysisk aktivitet för personer med funktionsnedsättning, oavsett specialidrottsförbund, är välkomna. Även andra aktörer så som organisationer och i vissa fall företag kan också ansökan om registrering. Registreringen är kostnadsfri. Vill du att din verksamhet ska finnas med i ParaMe? Läs mer och registrera verksamheten.

Information gällande covid-19

ParaMe tipsar om idrott och träning runt om i Sverige. Det är upp till varje aktör att själv fatta beslut om sin verksamhet under rådande omständigheter.

Föreningarnas/aktörernas ansvar

ParaMe tipsar om träning runt om i Sverige. Det är föreningarna/aktörerna själva som ansvarar för den verksamhet som bedrivs, inte ParaMe. Men om du upptäcker brister hos en förening/aktör eller har frågor om ansvar är du välkommen att kontakta oss.

Tillgänglighet

Vi har arbetat för att göra ParaMe tillgänglig för alla. I arbetet har vi använt oss av tillgänglighetsexperter, användartester och en referensgrupp bestående av personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Om du trots detta upplever problem med tillgängligheten på sajten får du mer än gärna kontakta oss .

Vanliga frågor

På startsidan hittar du svar på vanliga frågor. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Betaversion

ParaMe lanserades den 8 september 2020 och den version av sajten som du just nu besöker är en beta. Det innebär att vi fortfarande har en del uppdateringar och buggfixar kvar att göra, men du kan använda sidan som vanligt.

Kontakta oss

Mejl (direkt): parame@parasport.se Telefon (växel): 08-699 60 00

Sponsorer

  • Contentful logga