Gå direkt till innehåll

"Parametern" ska få fler att röra på sig

Kategori

Tips

Hälsokampanjen Parametern är tillbaka! Rör på dig i minst 30 minuter per dag från 1-24 december och ha chansen att vinna fina presentkort.

I dessa tider, när idrotten mer eller mindre tagit time-out, vill Parasport Sörmland och Parasport Västmanland motivera alla att röra på sig. Det spelar ingen roll vad du gör – bara du gör något! Genom att delta i Parametern Vintern 2020 får du förhoppningsvis inspiration att ta din promenad, köra rullstolsåkning, styrketräna, cykla, simma, jogga, gå stavgång eller andra aktiviteter som höjer pulsen och ger ett bättre välmående. Du behöver inte bo i just Sörmland eller Västmanland – alla är välkomna att vara med och det är helt gratis!

Reglerna är enkla: Du ska röra på dig / träna minst 30 minuter per dag. Efter ditt sista träningspass den 24 december mejlar du till parametern2020@gmail.com. I mejlet skriver du att du har genomfört 30 minuters träning, varje dag i 24 dagar. Om du vill får du gärna skriva vilken typ av träning du har genomfört, till exempel "Onsdag 6 dec: handcykling 30 minuter, Torsdag 7 dec: promenad 30 minuter" och så vidare. Detta är dock inget krav.

Chans till presentkort

Rör du dig minst 30 minuter varje dag deltar du i en utlottning av presentkort. Om du var en av de 50 första personerna som anmälde sig har du chans att vinna i en särskild utlottning. Dessutom kommer det att bli lucköpning från 1-24 december, med vinnare av presentkort varje dag. På självaste julafton, den 24 december, blir det en stor lucköppning med flera vinnare och då får även de som vunnit tidigare vara med. Sista anmälningsdag till Parametern Vintern 2020 är förlängd till den 1 december.

Läs mer om Parametern Vintern 2020 och anmäl dig här

Har du några frågor kan du mejla parametern@gmail.com .

Dela denna sida

Skapad 26 November, 2020
ParaMe

Alla ska ha möjlighet till träning

ParaMe är en tjänst som hjälper dig att hitta träning som passar dig.

Kommande evenemang

  Se alla evenemang

  Vill din förening synas i ParaMe?

  Vi vill självklart att ni ska vara med! Registrera föreningen

  Vår kontaktinformation

  Kontakta oss gärna om du har frågor. parame@parasport.se

  Om ParaMe

  ParaMe är en tjänst av Parasport Sverige med stöd från Arvsfonden.

  Mer om ParaMe

  Parasport SverigeMed stöd från Allmänna Arvsfonden